Razer Project Linda kombinerar en smartphone och bärbar dator

Det blir allt svårare att uppfinna och innovera inom datorteknologi idag; men Razer har något på gång som verkligen kan ses som en innovation. Project Linda är den bärbara datorn som tillåter dig att docka din Razer-telefon på platsen där styrplattan vanligtvis sitter.

Razer Smartphone och dator blir en enhet

Detta gör det möjligt för användaren att använda sin Razer-telefon som en pekplatta för den bärbara datorn, vilket ger dig en bra storlek på pekplattan som också låter dig utföra olika uppgifter som du annars gör på telefonen, via den större skärmen. Ett exempel är med spel, där du kan spela spelet på den bärbara skärmen och sedan komma åt menyn på telefonens skärm. Kolla in videon här under för en snabb genomgång av vad det är Project Linda egentligen handlar om.

Bättre ljud & Bättre Batteritid

En annan fördel med att ha Razer-telefonen till hands är att du får den överlägsna ljudkvalitet som telefonen har att erbjuda; detta eftersom högtalarna pekar uppåt. Tack vare den bärbara datorns inbyggda batteri kan användarna njuta av ökad batterilivslängd med 53WH-batteriet som finns tillgängligt i laptopen. Smartphone:n fäster i dockan på den bärbara datorn via en USB-port type C.

razer

Datorn laddar mobilen

Att ha Razer-telefonen dockad i den bärbara datorn laddar också telefonen tack vare den inbyggda kraftbanken; vilket gör att du är redo att ta telefonen på vift, så snart du är färdig med din spelupplevelse.

Inget releasedatum satt

Tyvärr är Project Linda fortfarande väldigt mycket i sin prototypfas; utan något utgivningsdatum eller prispunkt i sikte. Razer kommer sannolikt fortfarande att pula runt med konceptet för att få det rätt; med planer på att påbörja en kommersiell produktion inom en snar framtid. Ändå är Project Linda fortfarande ett otroligt intressant koncept som vi skulle ta emot med öppna armar och som säkert skulle erbjuda nya kul spellösningar.