Underhållning under Julhelgen!

Hej! Kul att du kikar in här nu när julen börjar närma sig. Denna jul blir kanske ännu mer ledig tid då vi inte kan umgås med alla som vi brukar. Därför tänkte jag tipsa om lite olika saker som kan underhålla dig under julhelgen!

god jul

TV-Serier som kommer skänka många timmar glädje

Vad passar bättre än att gosa ner sig i soffan och se någon riktigt bra TV-serie under julen? Grått, regnigt och ruskigt utanför fönstret med en kopp choklad i handen. Perfekt! Jag blev nyss introducerad till en spansk serie som visats sig vara den mest sedda någonsin på Netflix; La Casa de Papel. Det kan kännas som en tröskel att det är på spanska men tro mig, det är värt det. Serien skiljer sig helt från alla amerikanska produktioner och du kommer älska, och hata, karaktärerna.

En annan serie som jag missat helt är Arrow. Den är nu uppe i 8 säsonger och är en variant på Robin Hood, enkelt förklarat. Följ en man som överlevt på en ö i 5 år komma tillbaka till civilisationen och ge sig på alla onda människor i sin hemstad. Snygg och påkostad serie som blandar action med familjedrama. Detta är däremot en klassisk amerikansk produktion, på alla sätt och vis, så förhoppningsvis kan någon av dessa serier passa!

Spelkvällar med familjen går aldrig att misslyckas med

Under jultider kommer alltid många nya roliga sällskapsspel ut, och det finns något för alla. Är ni en strategiskt lagd familj kanske svensktillverkade Terraforming Mars kan vara något? Ett spel som vunnit mängder med priser inom sin kategori. Vill ni ha något som är lite mer fart i tycker jag att Hint! är ett väldigt underhållande spel som blandar gester, musik, ritning och ord på ett härligt sätt. Kanske det mest ombytliga spel på marknaden just nu. Sedan finns det många roliga TV-spel och Datorspel som kan spelas, såväl för en som många spelare.

Jag hoppas att något av alla dessa tips kan komma till användning för dig och din familj denna jul. Vi hörs av nästa år. God Jul och Gott Nytt År!